Zandstraalfolie

Zandstraalfolie is een inkijkwerende folie voor montage op ramen, glazen deuren, glazen wanden, enz... en geeft het uitzicht van werkelijk gezandstraald glas!

De folie maakt gordijnen overbodig en geeft een strakke en trendy look aan het glaswerk in uw woning of kantoor. Zandstraalfolie houdt nieuwsgierige blikken buiten en laat toch het licht door. Bovendien kan u zandstraalfolie -in tegenstelling tot echt gezandstraald glas- makkelijk reiningen met een sopje van water en gewone huishoudzeep.

ZANDSTRAALFOLIE OP MAAT

Met een volledige rol of een groot vel zandstraalfolie aan de slag gaan en de folie eigenhandig op maat moeten knippen, vindt u wellicht geen goed idee. Maak daarom handig gebruik van de unieke service van GlassDecor.be: duurzame zandstraalfolie volledig op maat gesneden in vorm en afmetingen volgens uw keuze, bestelbaar vanaf 1 stuk, thuis geleverd en gemakkelijk zelf aan te brengen op het glas! Raadpleeg alvast de online handleiding van GlassDecor.be die u in enkele eenvoudige stappen toont en uitlegt hoe montage van zandstraalfolie in z'n werk gaat.

WAT KOST ZANDSTRAALFOLIE

Op de website van GlassDecor.be kan u 24/24 vrijblijvend prijs berekenen voor zandstraalfolie van hoge kwaliteit, voorgesneden in vormgeving, afmetingen en hoeveelheid volgens uw keuze. De prijsopgave verschijnt meteen op uw beeldscherm zonder dat u zich moet inloggen of registreren. Indien gewenst kan u daarna verder doorklikken om online uw zandstraalfolie te bestellen.

ZANDSTRAALFOLIE MAKKELIJK ONLINE BESTELLEN

Via 'Bestel op maat' bij GlassDecor.be kan u online prijs berekenen voor zandstraalfolie(s) in vorm, afmetingen en aantal volgens uw wens. Op die manier kent u steeds de exacte totaalprijs, inclusief btw en verzendkosten (u kan ook kiezen voor afhaling, in dat geval dient u uiteraard geen verzendkost te betalen). Na uw prijsberekening kan u eenvoudig doorklikken om de folie(s) te bestellen. Meteen na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een gedetailleerd overzicht van uw bestelling. Zo kan u alles rustig nakijken alvoor te betalen. GlassDecor werkt via vooruitbetaling: uw zandstraalfolie wordt aangemaakt en verzonden (of klaargezet voor afhaling) binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling. U ontvangt dan bericht.

WAAROM ZANDSTRAALFOLIE BESTELLEN BIJ GLASSDECOR.BE

GlassDecor.be is een Belgisch bedrijf en beschikt over 20 jaar ervaring met zandstraalfolie. Door deze jarenlang opgebouwde productkennis is GlassDecor zeer overtuigd van de duurzaamheid en uitstekende kwaliteit van de zandstraalfolie die het u aanbiedt. Bovendien stelt GlassDecor zich garant voor het nauwkeurig aanleveren van de door u bestelde folies: goederen die niet conform uw bestelling zijn worden kosteloos vervangen.


Lees meer over Wonen.