Vliegveld Curacao

Het eiland Curacao kent een rijke historie met veel banden met Nederland. Dat is dan ook een voorname reden dat Curacao een populaire vakantiebestemming is onder de Nederlandse bevolking.

Als je op vakantie gaat naar Curacao dan is de eerste kennismaking met het eiland het vliegveld van Curacao, namelijk Hato Airport. Een aantal miljoen vakantiegangers doet jaarlijks het eiland aan en landt op het vliegveld. Vervolgens kunnen zij zich opmaken voor een fijne vakantie met veel zon, zee en strand. Het vliegveld is recentelijk vernieuwd en s van alle gemakken voorzien. De bezienswaardigheden van het eiland Curacao beginnen al dicht bij het vliegveld zelf, dus als je op vakantie gaat naar Curacao dan begint je vakantie ook meteen bij het vliegveld.

Het eiland Curacao kent een rijke historie met veel banden met Nederland. Dat is dan ook een voorname reden dat Curacao een populaire vakantiebestemming is onder de Nederlandse bevolking. Er valt veel te zien op Curacao en het klimaat is er zeer aangenaam te noemen. Er zijn verschillende watersporten mogelijk, waaronder zeilen, sufen en natuurlijk diepzeeduiken. De wereld onder de wateroppervlakte is uitermate divers en bijzonder te noemen in de wateren rondom Curacao en als je diepzee gaat duiken zul je echt je ogen uitkijken.

Maar Curacao is niet alleen een geschikte bestemming voor een actieve vakantie, ook vooral mensen die op zoek zijn naar rust of die juist zich willen storten in een actief uitgaansleven kunnen hun vertier vinden op dit mooie eiland. Er zijn voldoende bars, restaurants en discotheken op Curacao en het nachtleven is er altijd bruisend. Wil je overdag dus lekker op het strand zitten of liggen en uitrusten en wil je ‘s avonds er lekker op uit gaan, dan is Curacao daar ook zeker een juiste bestemming voor. Meer informatie over Curacao tref je ook hier aan. Niet alleen over de bezienswaardigheden, maar ook over de geschiedenis van het eiland.


Lees meer over Reizen & vakantie.