Beste CFD broker

Helemaal enthousiast geworden over de fantastische rendementen die u kunt behalen met CFD trading? Begin vandaag nog met handelen via de beste CFD broker.

Wanneer u helemaal enthousiast bent geworden over de fantastische rendementen die u kunt behalen met CFD trading dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met beleggen in CFD's. Dat kan via een online CFD broker. Er zijn diverse CFD brokers, maar twee brokers die eruit springen zijn Plus500 en IG. Vergelijk deze CFD brokers.

Plus500: 25 Euro welkomstbonus

Bij Plus500 kunt u direct handelen in de volgende CFD's: aandelen, grondstoffen, indices, opties, forex en ETF's. Er kan bij het CFD handelen gekozen worden uit diverse hefbomen zoals 10, 20 en 50. Plus500 heeft diverse gratis beleggingssoftware beschikbaar waarmee u eenvoudig kunt handelen in CFD's. U kunt eerst beginnen met een gratis demorekening. Hiermee kunt u het handelen in CFD's eerst goed onder de knie krijgen. Tijdens het handelen hoeft u niets te betalen en u kunt ook niets verliezen. Een demorekening is puur bedoeld om u kennis te laten maken met het Plus500 handelsplatform. Wanneer u uw demorekening omzet in een actieve beleggingsrekening ontvangt u een welkomstbonus van 25 euro zonder dat daar een storting voor nodig is. Dat wil zeggen dat u deze 25 euro direct kunt inzetten voor het beleggen in CFD's.

Bij Plus500 heeft u geen last van commissies die uw winst drukken of u op kosten jagen wat bij veel andere CFD brokers wel het geval is. Uw demorekening kunt u bovendien onbeperkt gebruiken, hier zit dus geen tijdlimiet aan. U mag zelf weten of u na het oefenen overstapt naar een beleggingsrekening of niet. Plus500 heeft handelssoftware beschikbaar voor de computer, laptop, smartphone en tablet. Daarnaast is er ook nog een online Webtradersysteem. U kunt hierbij direct online inloggen wanneer u wilt beleggen in CFD's, er hoeft hierbij geen software gedownload te worden. Het beleggingssysteem van Plus500 is zeer uitgebreid en steekt erg goed in elkaar. Met de betrouwbaarheid van deze online CFD broker zit het wel goed. Plus500 beschikt namelijk over wereldwijde vergunningen en voldoet aan alle regelgeving van FCA, ASIC en CySEC.

IG: Prijswinnende handelsplatform

Het handelsplatform van IG wordt zeer gewaardeerd door online beleggers. Het is dan ook niet voor niets dat dit een prijswinnend handelsplatform is. Bij IG kunt u direct beginnen met het CFD trading. Wanneer u eerst nog wilt oefenen met het handelen in CFD's dan kunt u gebruikmaken van een gratis demo. Hierbij kunt u met een fictief bedrag van € 100.000 oefenen. De gratis demo kan worden gebruikt op de computer, laptop, smartphone of tablet. De IG handelssoftware is heel uitgebreid met onder andere grafieken, koerslijsten, handige zoekfunctie, koersalert, tear-off ticket, stop-losses en limieten. Er valt zoveel te ontdekken in de zeer gebruiksvriendelijke software van online CFD broker IG. Maar of u nu een beginnende of ervaren belegger bent, iedereen kan overweg dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de online software.


Lees meer over Financiën.